Celostne špedicijske storitve

V kolikor vaš tovor ne obsega dovolj prostora za kompletni tovor, vam z veseljem pomagamo tudi z zbirnimi prevozi manjših pošiljk. Na ta način maksimalno optimiziramo strošek vaše pošiljke, ponudimo pa vam lahko vrsto različnih kombinacij za pošiljanje tovora po praktično celem svetu.

Vedno se vnaprej pripravimo in kombiniramo pošiljke tako, da vam ponudimo najbolj optimalno rešitev. To nam omogoča tudi mreža partnerjev, s katerimi smo povezani po celotni Evropi, po potrebi tudi dlje. Pokličite nas ali nam pišite.

vamat prevozništvo

Ostala ponudba storitev

Za vas uredimo prevoze kompletnih tovorov, prav tako smo vam brezpogojno na voljo za vse informacije o stanju in lokaciji vaše pošiljke ves čas trajanja prevoza.

Za optimalno zagotavljanje celostnih logističnih rešitev imamo na voljo tudi skladiščne prostore v velikosti 1.000 m².

V skladu z zakonodajo o prevozih nevarnega blaga, naša strokovno usposobljena ekipa zagotavlja hitre in varne ADR prevoze na željeno lokacijo.

Del naše ekipe je specializiran tudi za podjetniško in davčno svetovanje. Pomagamo vam lahko pri začetnih podjetniških aktivnostih in vam v nadaljevanju optimiziramo davčne obveznosti.

Kako vam lahko pomagamo?

Kako vam lahko
pomagamo?

Hitrost, varnost in organiziranost so vrednote, ki so nam pisane na kožo. Če potrebujete zanesljivega partnerja s področja celostne logistične podpore, ter da je vaš tovor dostavljen skladno z dogovorom, potem nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.