Prevoz kompletnih tovorov

S kompletnimi tovori se lahko prilagodimo vsem vašim zahtevam, prav tako pa je z dobro organizacijo mogoče še dodatno optimizirati logistične procese vašega podjetja.

Poleg tega, da uredimo prevoze kompletnih tovorov, smo prav tako brezpogojno na voljo za vse informacije o stanju in lokaciji pošiljke ves čas trajanja prevoza. Naši tovornjaki so namreč opremljeni s sodobnimi sledilnimi napravami, ki omogočajo popoln nadzor nad lokacijo tovora in predvidenim časom dostave. Naša prednost se odraža tudi v brezhibni podpori, saj smo vam na voljo za ažurne informacije o vaši pošiljki 24/7.

vamat prevozništvo

Ostala ponudba storitev

V skladu z zakonodajo o prevozih nevarnega blaga, naša strokovno usposobljena ekipa zagotavlja hitre in varne ADR prevoze na željeno lokacijo.

V kolikor vaš tovor ne obsega dovolj prostora za kompletni tovor, vam z veseljem uredimo tudi prevoz manjših pošiljk. Za nas noben transportni izziv ni nerešljiv.

Del naše ekipe je specializiran tudi za podjetniško in davčno svetovanje. Pomagamo vam lahko pri začetnih podjetniških aktivnostih in vam v nadaljevanju optimiziramo davčne obveznosti.

Za optimalno zagotavljanje celostnih logističnih rešitev imamo na voljo tudi skladiščne prostore v velikosti 1.000 m².

Kako vam lahko pomagamo?

Kako vam lahko
pomagamo?

Hitrost, varnost in organiziranost so vrednote, ki so nam pisane na kožo. Če potrebujete zanesljivega partnerja s področja celostne logistične podpore, ter da je vaš tovor dostavljen skladno z dogovorom, potem nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.