Skladiščenje tovora

Skladiščenje je eden izmed najpomembnejših členov za zagotavljanje celostnih logističnih rešitev. S sodobnimi skladiščnimi prostori v velikosti 1.000 m2 omogočamo še boljšo optimizacijo prevozov, ki jih lahko še dodatno kombiniramo glede na želje strank.

Prav tako po potrebi nudimo preklade tovora, s čimer lahko zagotovimo še hitrejše in bolj optimizirane prevoze. Storitve skladiščenja vam lahko pomagamo urediti tudi po drugih lokacijah, ki se stikajo z mrežo naših poslovnih partnerjev. Z vmesnim skladiščenjem in pretovarjanjem blaga vam omogočamo nemoteno pot vašega blaga med zahodno ter južno in jugovzhodno Evropo.

vamat prevozništvo

Ostala ponudba storitev

Za vas uredimo prevoze kompletnih tovorov, prav tako smo vam brezpogojno na voljo za vse informacije o stanju in lokaciji vaše pošiljke ves čas trajanja prevoza.

V kolikor vaš tovor ne obsega dovolj prostora za kompletni tovor, vam z veseljem uredimo tudi prevoz manjših pošiljk. Za nas noben transportni izziv ni nerešljiv.

V skladu z zakonodajo o prevozih nevarnega blaga, naša strokovno usposobljena ekipa zagotavlja hitre in varne ADR prevoze na željeno lokacijo.

Del naše ekipe je specializiran tudi za podjetniško in davčno svetovanje. Pomagamo vam lahko pri začetnih podjetniških aktivnostih in vam v nadaljevanju optimiziramo davčne obveznosti.

Kako vam lahko pomagamo?

Kako vam lahko
pomagamo?

Hitrost, varnost in organiziranost so vrednote, ki so nam pisane na kožo. Če potrebujete zanesljivega partnerja s področja celostne logistične podpore, ter da je vaš tovor dostavljen skladno z dogovorom, potem nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.