Prevoz nevarnega blaga (ADR)

Naši vozniki razpolagajo z ustrezno kvalifikacijo, prav tako je naš vozni park zavarovan v skladu s predpisanimi določili za varen in zanesljiv prevoz nevarnega blaga. Redno sledimo spremembam v zakonodaji in v skladu s tem tudi izobražujemo naše zaposlene.

Prevoze nevarnih snovi tako zagotavljamo v skladu z veljavno zakonodajo in z visoko usposobljenim kadrom. Tako ste lahko mirni, da vaša pošiljka ostaja v zanesljivih rokah.

vamat prevozništvo

Ostala ponudba storitev

Za vas uredimo prevoze kompletnih tovorov, prav tako smo vam brezpogojno na voljo za vse informacije o stanju in lokaciji vaše pošiljke ves čas trajanja prevoza.

V kolikor vaš tovor ne obsega dovolj prostora za kompletni tovor, vam z veseljem uredimo tudi prevoz manjših pošiljk. Za nas noben transportni izziv ni nerešljiv.

Del naše ekipe je specializiran tudi za podjetniško in davčno svetovanje. Pomagamo vam lahko pri začetnih podjetniških aktivnostih in vam v nadaljevanju optimiziramo davčne obveznosti.

Za optimalno zagotavljanje celostnih logističnih rešitev imamo na voljo tudi skladiščne prostore v velikosti 1.000 m².

Kako vam lahko pomagamo?

Kako vam lahko
pomagamo?

Hitrost, varnost in organiziranost so vrednote, ki so nam pisane na kožo. Če potrebujete zanesljivega partnerja s področja celostne logistične podpore, ter da je vaš tovor dostavljen skladno z dogovorom, potem nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo pomagali.